a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Sámegiella Sámegiella

[Logo: Fylkestinget i Nord-Trøndelag]
Du er her:  Skip Navigation LinksGrong videregående skole > Skolen vår

Skolen vår

Skolen startet opp i leide lokaler rundt om i Grong sentrum høsten 1980 med 60 elever og 3 ansatte, med Ivar Mælen som rektor. Deler av det nye skolebygget ble tatt i bruk høsten 1985, mens hele skolens virksomhet var i nybygget ved skolestart høsten 1986. Høsten 1995 tok skolen i bruk nytt tilbygg som bl.a rommer bibliotek, naturfaglaboratorium, auditorium og EDB-rom. Tilbygget har i en periode leid ut lokaler til A-etat, trygdekontor og ulike leietakere i IN-bygget. I dag bruker skolen mesteparten av denne fløya til opplæring. På det meste har skolen hatt vel 300 elever, i dag har vi nesten 300 elever. Vel 80 medarbeiderer har sin arbeidsplass ved skolen. Ansvar for daglig drift av Indre Namdal Regionråd, gjennom daglig lederfunkjson og ulike prosjektstillinger, tilligger også skolens drift.

Anne Birgitte Steinsli Sklet er skolens rektor.

Grong videregående skole

Adresse: Idrettsveien 34, 7870 Grong