a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Sámegiella Sámegiella

[Logo: Fylkestinget i Nord-Trøndelag]
Du er her:  Skip Navigation LinksGrong videregående skole > Elevtjenester > Karriereveileder

Karriereveileder

Karriereveileder gir tilbud om studie- og yrkesorientering både til enkeltelever og grupper av elever.

Karriereveileder gir ellers generell orientering og veiledning om veien videre både i videregående skole og i høyere utdanning og bistår bl.a. ved valg av programfag og prosjekt til fordypning.
Ingunn Sagmo er karriereveileder for elever på alle våre programområder; studiespesialisering - idrettsfag – påbygning til generell studiekompetanse - helse og oppvekstfag - restaurant- og matfag - bygg- og anleggsteknikk - naturbruk - sportsfiskelandslinja - elektrofag.
Karriereveileder er en del av elevtjenesten på skolen, som også består av sosialpedagogisk rådgiver, spesialpedagogisk rådgiver og Oppfølgingstjenesten (OT)
Ingunn har kontor langs venstre gang i administrasjonsfløya, og kan ellers kontaktes pr. mail på ingunn.sagmo@ntfk.no eller via It`s Learning.
Telefon   74 11 49 89
Mobil nr. 951 84781